Qualizorg beoordeling 2019: 8.9

FYSIOTHERAPIE OP MAAT,
OOK ZONDER DOORVERWIJZING VAN UW DOKTER

UPDATE, 1 april 2020

De behandeladviezen vanuit de overheid en onze beroepsgroep zijn gisteravond verlengd tot en met 28 april. Er wordt opgeroepen om afstand te houden, wat betekent dat de behandeling in de praktijk of bij u aan huis komt te vervallen. In het geval van noodzakelijke acute fysiotherapeutische zorg, die niet kan worden uitgesteld, wordt middels een stroomschema bepaald of behandeling verantwoord is en op welke manier dit mogelijk is. Dit met inachtneming van de gezondheidsrisico’s voor zowel de cliënt als de therapeut.

Uiteraard valt onze fysiotherapeutische zorg niet geheel weg!

Graag helpen wij u telefonisch of via videobellen verder (zie hieronder). Heeft u nog een afspraak staan in de praktijk, dan zal uw therapeut u hierover bellen en worden de mogelijkheden met u besproken.

Ook nieuwe aanmeldingen zullen wij zo goed mogelijk helpen.

Dus heeft u klachten: Onze fysiotherapeuten staan nog steeds (telefonisch/digitaal) voor u klaar! Bij hoge uitzondering is een behandeling in de praktijk of bij u aan huis mogelijk.

FYSIOTHERAPIE OP AFSTAND

Het is mogelijk om uw behandeling met een fysiotherapeut via een beeldscherm in te plannen. Hierbij maken we gebruik van de beveiligde PhysiApp. Zo kunt u de therapeut gewoon zien, uw klachten bespreken en kunnen we u voorzien van gericht informatie, de juiste oefeningen en adviezen, zonder dat u naar de praktijk hoeft te komen. Hoe gaat dat in zijn werk?

  • Download ter voorbereiding PhysiApp op uw smartphone/tablet of ga naar de website www.physiapp.nl
  • U ontvangt van ons per email een link om op het afgesproken tijdstip in te loggen en het beeldbellen te starten.

Let wel: niet iedere klacht is geschikt voor fysiotherapie op afstand. Voor meer informatie belt u naar onze praktijk op 0499-473895.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 11:00 uur en van 15:30 tot 17:30 uur.

Pas goed op elkaar en op uzelf!

Team Fysiotherapie Van Gerven

wij zijn aangesloten bij