Berkenstaete

Vlak bij het centrum van Son en Breugel ligt Berkenstaete. Een nieuw en eigentijds woonzorgconcept voor senioren met ruim opgezette en gevarieerde, maar vooral praktisch ingedeelde appartementen.

Sinds 2012 is Fysiotherapie van Gerven ook hier gevestigd. Het doel is om de cliënten, maar zeker ook de buurtbewoners van Berkenstaete, te voorzien van fysiotherapie. Ook ouderen die gebruik maken van dagbesteding worden hier geholpen. Het grote voordeel van een praktijk ter plaatse is dat mensen behandeld kunnen worden met alle gemakken die een fysiotherapiepraktijk met zich mee brengt in de vorm van oefenmateriaal en hulpmiddelen. De therapeut is algemeen opgeleid en kan u dus met elke klacht helpen. Daarnaast zijn er ook specifieke aandoeningen waar de therapeut goed in geschoold is, denk hierbij onder andere aan artrose, COPD, reumatoïde artritis en osteoporose.

De ruimte waar Fysiotherapie van Gerven gebruik van maakt ligt aan het atrium naast de dagbesteding. De ruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter en is ingericht met een behandelbank en de benodigde fitnessapparatuur.

Berkenstaete

De Bontstraat 71
5691 SV | Son en Breugel

Openingstijden

ma
9:00 - 18:00
wo
9:00 - 18:00
vr
9:00 - 18:00