SonSport

Bij sommige klachten is het verstandig, naast reguliere fysiotherapeutische behandeling op de behandelbank, ook actieve oefentherapie te volgen. Op deze manier worden de klachten verminderd en herhaling van klachten voorkomen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is, naast de praktijk op de Vondelstraat, een dependance geopend bij Sonsport.

Hier hebben wij, als fysiotherapiepraktijk, een behandelruimte en kunnen we gebruik maken van de faciliteiten van de sportschool. Hierdoor is het mogelijk individueel of in een groepje van maximaal 3 personen te sporten. U wordt begeleid door een (sport)fysiotherapeut, zodat u oefeningen uitvoert die voor uw klachten en hulpvraag van belang zijn. De oefeningen worden eerst aangeleerd en daarna gecontroleerd, zodat u de oefeningen goed uitvoert. 

U kunt direct in worden gepland bij één van de therapeuten die werkzaam zijn op deze locatie, of u komt via één van de collega's op de Vondelstraat en wordt verwezen naar de vestiging Sonsport. 

Sonsport is gevestigd aan de Rooijseweg 5, tussen de sporthal en de tennishal in. Om de ingang te bereiken neemt u het pad dat langs de tennisbanen loopt. Halverwege het gebouw vindt u de ingang van Sonsport. 
Wanneer u voor oefentherapie naar Sonsport komt, is het van belang dat u sportkleding meeneemt. Daar hoort ook een paar schone (binnen)sportschoenen bij. Daarnaast is het verstandig een handdoek mee te nemen.
Sonsport beschikt over kleedkamers met douches en een kluisje. Dus op locatie omkleden en opfrissen is mogelijk. 

Wanneer u voor de eerste keer komt, kunt u beneden aan het tafeltje met daarop het bord 
"wachtruimte fysiotherapie" plaatsnemen. U wordt dan vanzelf opgehaald door de therapeut. Het is niet nodig u te melden bij de balie. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw eigen fysiotherapeut. 

SonSport

Rooijseweg 5
5691 PA | Son

Openingstijden

Ma
08:00 - 20:00
Di
08:00 - 17:00
Wo
08:00 - 20:30
Do
08:00 - 17:30
Vr
08:00 - 17:00